Algemene informatie

Bij `Echt zelf gemaakt` kun je terecht voor diverse leuke creatieve workshops. Aan het eind van de workshop neem je een uniek zelfgemaakt cadeau mee naar huis! De workshops worden aangeboden in Oud-Beijerland, gelegen in de Hoeksche Waard. De workshops voor volwassenen worden bij 1 van ons thuis gegeven, of naar wens op een door u gekozen locatie. Voor kinderfeestjes komen we graag bij u aan huis. Houdt u de rommel liever buiten de deur, dan kan dit ook bij 1 van ons thuis.

Wij vinden het zelf ook erg leuk om creatief bezig zijn. In de webshop vindt u een overzicht van cadeautjes die we allemaal zelf gemaakt hebben!

Workshops voor volwassenen: 

Voor deze workshops kunt u zich individueel inschrijven. Houdt u de website in de gaten voor de data. Als u met een groepje van minimaal 4 mensen wilt deelnemen aan een workshop, kunnen we samen een datum en plaats overeenkomen. Ook voor grotere gezelschappen kunnen wij passende activiteiten aanbieden. Wij kunnen hiervoor eventueel een grotere ruimte huren. Hiervoor hanteren wij aangepaste tarieven. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Workshops voor kinderen: 

Deze zijn in overleg met ons te boeken en vinden bij voorkeur op woensdag of vrijdag middag plaats of in het weekend. Neem gerust contact met ons op als u andere wensen heeft.

Naschoolse knutselactiviteiten:

Op dit moment bieden wij deze activiteiten aan op dinsdagmiddag op de Willibrordusschool in Oud-Beijerland.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 11-05-2017 - Goedenavond,
    Kan ik mijn dochter opgeven voor het kinderatelier?
    Mvg
    Manon Hebing lees meer
  • 18-10-2016 - goedemorgen, is er nog een plekje om 10 uur voor...  lees meer
  • 14-09-2016 - Goedemorgen, Mijn dochter heeft een mooi briefje meegekregen op school...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2018 Echt zelfgemaakt Oud-Beijerland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel