Over ons

Ik ben Ginny Bekker, sinds oktober 2000 woonachtig in Oud-Beijerland.

Vanaf 1994 tot 2003 ben ik werkzaam geweest als kinderergotherapeut. In mijn werk heb ik creatieve activiteiten vaak als middel gebruikt om therapeutische doelen te behalen. Het werken met kinderen heb ik altijd erg leuk en leerzaam gevonden.

Aangezien ik moeder ben van drie opgroeiende kinderen en mijn partner een veeleisende baan heeft, heb ik in 2003 besloten om met het werken buitenshuis te stoppen, om zo de nodige rust en regelmaat in het gezin te kunnen waarborgen. Als thuisblijvende moeder heb ik gelukkig volop tijd om mijn creativiteit te blijven ontplooien! Breien, haken, zelf kleding maken, kleien, tekenen, schilderen, er is weinigs creatiefs te vinden wat ik niet leuk vind om te doen.

Toen ik Sandra ontmoette, bleken we veel creatieve overeenkomsten te hebben. We zijn al snel een samenwerkingsverband gestart waar Echt zelfgemaakt uit is voortgekomen.

Sinds 2013 volgen we samen deeltijd kunstonderwijs  aan de academie voor schone kunsten in Arendonk, afdeling schilderkunst. Ik ben inmiddels afgestudeerd en begonnen aan de opleiding Vrije grafiek, aan deze zelfde academie.

 

Ik ben Sandra Lievaart, geboren en getogen in Vlaardingen en in 1997 naar Oud-Beijerland verhuisd.

Ik ben opgeleid als coupeuse aan de MTS voor mode en kleding. Een baan vinden in deze hoek bleek echter lastiger. Na de geboorte van ons eerste kind ben ik als zelfstandige tijdelijk  gordijnen gaan naaien voor een woninginrichtingswinkel. Sinds de kinderen naar school gaan, in 2004,  heb ik een naaicursus opgezet die al jaren goed loopt.

Naast mijn werkzaamheden heb ik altijd veel creatieve hobby’s gehad zoals tekenen, schilderen en speksteen bewerken. Toen Ginny ook zo’n bezige bij bleek te zijn hebben we samen al veel leuke activiteiten opgezet zoals de naschoolse knutselactiviteiten en de diverse workshops voor kinderen en volwassenen.

Afgelopen zomer heb ik een 5-jarige deeltijd kunstopleiding richting schilderen afgerond in Arendonk (B). Dit jaar ben ik gestart in de specialisatieklas om mij nog verder te ontwikkelen.

© 2011 - 2024 Echt zelfgemaakt Oud-Beijerland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel